Restaurant in Overloon

Restaurant in Overloon

Al meer dan 20 jaar serveren wij onze gasten in ons restaurant in Overloon de lekkerste Oosterse gerechten. Ons Chinese restaurant heeft voor iedereen iets te bieden: van authentieke Chinese rijsttafels tot bekende wokgerechten. Bij ons kunt u lekker en veel eten voor een schappelijke prijs.

Door de jaren heen hebben wij veel tevreden (vaste) klanten gekregen en streven wij er dagelijks naar om deze lijn door te zetten. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Overloon, maar ook uit de regio’s Boxmeer, Venray, Cuijk, Horst en Deurne.

Ons restaurant beschikt over 30 zitplaatsen en daarnaast ook een kinderzitje. Tafeltjes vanaf één persoon tot grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Wij maken er voor u graag een mooie avond van!

Oosterse gerechten

In ons Chinese restaurant serveren we gerechten uit verschillende Oosterse keukens, waaronder de Chinese, Indische en Japanse keuken. U kunt hierbij o.a. denken aan pittige Szechuan gerechten en verse malse Kantonese gerechten. Daarnaast serveren wij ook Tipan gerechten: een Tipan is een voorverwarmde ijzeren plaat waar de door u gekozen gerechten op geserveerd worden. En natuurlijk kunt u bij ons ook genieten van een heerlijke Chinese rijsttafel. Heeft u bepaalde allergieën? Laat het ons dan weten.

Eten in Overloon

Wilt u een avond gezellig en lekker Chinees, Japans of Indisch eten in Overloon? Dan staan wij voor u klaar. Ons restaurant in Overloon is dagelijks geopend van 13:00 tot 21:00 uur, behalve op woensdag. Dan zijn we gesloten. Ook op feestdagen zijn we geopend voor a la carte, afhaalgerechten en bieden wij in overleg mogelijkheden voor een lopende buffet. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Overloon, vlakbij de kerk (1 minuut lopen). U kunt hier gemakkelijk en gratis parkeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden of reserveer direct een tafel.

Chinees Eten Overloon

Restaurant CHINA in Overloon

Lekker en veel eten voor een goede prijs! Dat vinden wij als Restaurant CHINA belangrijk. Komt u ook eens een hapje eten?