Catering particulieren en bedrijven

Cateringmogelijkheden

Geeft u binnenkort een feestje en bent u op zoek naar catering mogelijkheden? Of wilt u uw medewerkers verrassen met een heerlijk Chinees buffet? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden namelijk catering voor particulieren en bedrijven. Wij bieden u een breed aanbod aan mogelijkheden voor Chinese of Indische gerechten. Dit doen wij in de vorm van een lopend buffet. Wij kunnen u dit bieden met of zonder dranken.

Catering voor particulieren en bedrijven

Zorgeloos genieten

U kunt bij ons cateringservice al bestellen vanaf 20 personen. Wanneer wij bij u de catering mogen verzorgen, dan nemen wij graag al uw zorgen uit handen. We leveren de gerechten bij u op locatie op het door u gewenste tijdstip. De warme gerechten worden geleverd in speciale warmhoudbakken, zodat het eten uren warm blijft. Daarnaast krijgt u van ons wegwerpborden, bestek en servetten. Voor een kleine meerprijs per persoon kunnen wij u ook porseleinen servies en RVS bestek leveren. In overleg komen we na afloop of de volgende dag weer alles netjes ophalen. Uiteraard doen wij voor u de afwas.

Heeft u speciale wensen voor het eten? Laat het ons dan weten. We bespreken graag de mogelijkheden zodat iedereen kan genieten van een heerlijk buffet.

Catering in de regio

In de regio staat ons Chinese restaurant bekend om het lekkere en veelzijdige eten. Dat is ook hetgeen wat wij u bieden bij onze cateringservice. Een uitgebreid, variërend aanbod van verschillende Oosterse gerechten voor een aantrekkelijke prijs.

Onze cateringservice strekt zich tot een straal van 20 KM om Overloon. Buiten deze straal kunnen wij u alleen cateringservice bieden indien de groep groot genoeg is. Dus bent u woonachtig of gevestigd als bedrijf in de regio Boxmeer, Venray, Sint Anthonis, Deurne of Horst, dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Restaurant CHINA in Overloon

Lekker en veel eten voor een goede prijs! Dat vinden wij belangrijk. Ook benieuwd naar catering voor uw feest of bedrijfsetentje?